Alle soorten opleidingen bij Fabius

De branche van de administratieve beroepen is er één waar geen dag hetzelfde is. Je bent elke dag bezig met verschillende werkzaamheden, die te maken hebben met het maken van afspraken, contact met de klanten en het maken van verkopen. Om deze functies goed uit te kunnen oefenen is het belangrijk een goede opleiding gedaan te hebben. Deze opleiding volg je bij Fabius, die zich heeft gericht op het verstrekken van opleidingen in boekhoud- en kantoorberoepen. Met Fabius kun je jezelf in korte tijd omscholen tot administratief medewerker en kom je snel aan het werk in deze sector, waar je ook wilt.

Opleidingen op niveau

Fabius heeft verschillende mbo-opleidingen beschikbaar waar je geen vooropleiding voor hoeft te doen. Hierdoor zijn deze goed te gebruiken als je jezelf wilt omscholen tot een ander beroep dan je nu hebt. Daarnaast kun je met het diploma dat je hier haalt ook nog verder studeren en een vervolgopleiding bij Fabius volgen die past bij de opleiding die je al gedaan hebt. De diploma’s worden overal erkend en bieden je direct toegang tot de functie waar jij voor geleerd hebt. Je gaat één keer per week naar een van de leslocaties van Fabius toe om hier klassikaal les te krijgen en studeert vervolgens thuis om het examen te halen. Dankzij dit traject ben je in ongeveer een jaar tijd klaar voor een functie waar je anders vier jaar voor hebt moeten studeren.

Geschikt voor re-integratie

Naast reguliere opleidingen verzorgt Fabius ook re-integratieprojecten. Ben je door bijvoorbeeld een langdurige ziekte niet meer in staat om terug te keren naar je oude werkplek, dan kun je hier een omscholingsopleiding volgen waar je hetzelfde niveau behaald als wanneer je de gewone opleiding volgt, maar dan versneld met niet één maar twee lessen per week. Door Fabius kun je sneller uit de re-integratie stappen en eerder weer aan het werk.