Alles over freelance factoring

2 min read

Het is eenvoudig om de freelance factoring te regelen via Finqle. Het belangrijkste is eerst dat je klant wordt bij ons en dan kun je je facturen gaan indienen. Daarbij moet je je eigen rekeningnummer van de factuur halen en een mededeling onderop de factuur plaatsen. Daaruit moet blijken dat de factuur is overgedragen aan ons (wettelijk verplicht). Dan stuur je dus de factuur niet meer rechtstreeks naar je opdrachtgever, maar deze upload je heel eenvoudig op ons platform. Als je dan de factuur en bon hebt geüpload zorgen wij voor de rest. Dit is toch eenvoudig? Dan zullen wij de factuur controleren en versturen naar de opdrachtgever. Vervolgens betalen wij de factuur binnen 24 uur uit op je rekening. Dan verrichten wij het debiteurenbeheer en zorgen ervoor dat je gedekt bent tegen een eventueel faillissement. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het ook echt. Wij zorgen er namelijk voor dat je uit de zorgen bent en op ons kunt rekenen.

Freelance factoring

Freelance factoring contact op nemen

Als je meer wil weten over freelance factoring dan kun je daarover altijd contact met ons opnemen. We staan namelijk altijd voor je klaar en dan ben je vast en zeker ook benieuwd naar de kosten. Daarover kunnen we je al wel wat vertellen. Zo hanteren wij een basis tarief van 3% en dan tellen we daar 0,5% per 14 dagen betaaltermijn bij op. Als je een betaaltermijn van 30 dagen bent overeengekomen met je opdrachtgever dan betaal je dus 4% en bij 45 dagen 4,5%, etc. Het is goed om dat te weten en dan kun je zelf de keuze maken en inzien wat wij je kunnen bieden.

Wanneer jij ook jouw debiteurenadministratie zeker wilt stellen. Dan kun je voor vragen altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij je uiteraard direct verder. Ook wanneer je slechts een vrijblijvend gesprek wilt dan staat de specialist voor je klaar.

 

 

 Inkomen