Autolaadkranen

Transporteren

Een autolaadkraan kun je gebruiken voor bijvoorbeeld het plaatsen van dakkapellen of nieuwe kozijnen. Het handige hieraan is dat het dient als hijskraan én transport. Je kunt hiermee ook op veel plekken komen, meestal op meer plekken dan dat je kunt komen met een hijskraan. Zo kun je autolaadkranen vaak zelfs midden in de stad gebruiken. Wil je een autolaadkraan huren? Wij leggen je hier uit waar je op moet letten.

Certificaat

Alleen iemand die een certificaat heeft voor het bedienen van autolaadkranen mag een autolaadkraan bedienen. Heb je zelf geen certificaat? Dan kun je ook een autolaadkraan huren met machinist via een verhuurbedrijf. Je hoeft de autolaadkraan dan niet zelf te bedienen.

Kies een verhuurbedrijf bij jou in de buurt

Er zijn verschillende verhuurbedrijven die autolaadkranen verhuren. Bij de meeste verhuurbedrijven is de dekking landelijk, maar het is toch aan te raden om voor een verhuurbedrijf te kiezen dat bij jou in de buurt zit. In de meeste gevallen bespaart dit je namelijk kosten. 

autolaadkraan

Autolaadkraan verhuurbedrijven vergelijken

Het is slim om voordat je een autolaadkraan gaat huren verschillende autolaadkraan verhuurbedrijven met elkaar te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld bij welke bedrijven het mogelijk is om een autolaadkraan met machinist te huren, indien dit nodig is. Let daarnaast ook op hun kwalificaties en certificaten en hoe ze omgaan met veiligheid. Als laatste vergelijk je natuurlijk de prijzen van de autolaadkraan verhuurbedrijven die aan jouw wensen voldoen. Vergeet ook niet te onderzoeken wat hierbij inbegrepen is.