Bel de Nationale Sloopauto Ophaaldienst om je sloopauto te verkopen in Rotterdam

3 min read

Als je door een ongeluk opeens de eigenaar bent van een sloopauto, dan vraag je je misschien af wat je daarmee moet doen. Je kunt deze achterlaten bij de garage als zij hem van je willen overnemen, maar je moet dan wel betaald krijgen voor de auto. Als de garagehouder het doet voorkomen alsof ze je een dienst bewijzen, dan kun je de auto beter niet achterlaten. Een sloopauto is namelijk altijd nog wel wat geld waard. Hoeveel je er voor kunt krijgen is uiteraard afhankelijk van het type auto en de hoeveelheid schade. Een auto is echter al vrij snel total loss. Dat betekent dat het repareren van de auto niet meer rendabel is. Maar dat betekent niet dat een auto totaal kapot is. Vaak is het merendeel van de auto nog wel intact. Dat betekent dat er nog onderdelen gebruikt kunnen worden en die onderdelen zijn geld waar. Dus het is beter om te kijken of je je sloopauto kunt verkopen in Rotterdam. Al krijg je er een paar honderd euro voor, dan is nog altijd beter dan niks. En wie weet krijg je nog wel meer. Als je je sloopauto wilt verkopen in Rotterdam, dan zou je uiteraard zelf aan de slag kunnen gaan met het zoeken naar een koper. Maar dat is een tijdrovende klus. En het is maar de vraag of je je sloopauto kunt verkopen in Rotterdam op deze manier. Het is immers lastig om een auto te verkopen aan particulieren wanneer de auto total loss is verklaard. Dat betekent dat je op zoek moet naar garages, dealers en sloperijen die auto’s opkopen. Maar de kans is niet al te groot dat je over de juiste connecties beschikt. Daarom is het beter om je sloopauto te verkopen in Rotterdam via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Voor jou is dit namelijk verreweg de makkelijkste manier om je sloopauto te verkopen in Rotterdam. Je hoeft alleen maar even met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst te bellen en vervolgens wordt alle zorg je uit handen genomen. De ophaaldienst komt bij jou langs en zal vervolgens de auto van je terrein verwijderen. Je krijgt dan ook meteen uitbetaald. Het bedrag zal conform de waarde van de sloopauto zijn. In feite krijg je geld toe voor een dienst je wordt bewezen, want de auto wordt immers netjes opgehaald zonder dat jij verder nog iets moet doen. Dat maakt een sloopauto verkopen in Rotterdam wel zo makkelijk en comfortabel. 

Kijk voor meer informatie over sloopauto verkopen in Rotterdam op sloopautoverkopen.com

Als je je sloopauto wilt verkopen in Rotterdam en je wilt dat graag via de Nationale Sloopauto ophaaldienst doen, dan kun je terecht op website van sloopautoverkopen. Via deze site kun je het telefoonnummer vinden van de ophaaldienst en vervolgens kun je dus ook meteen bellen om een afspraak te maken met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Zij kunnen ook in de avond of in het weekend langskomen. 

De voordelen van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Indien je ervoor kiest om bij deze Ophaaldienst je sloopauto te verkopen, dan profiteer je ook van de nodige voordelen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Ontvang meteen vrijwaringsbewijs
  • Auto wordt afgemeld bij belastingdienst en RDW
  • Krijg direct in contanten uitbetaald 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *