Beveilig uw netwerk op de juiste manier met Fortinet

2 min read
Fortinet

Weet u welke diensten Fortinet aanbiedt? Voor velen zal dit (helaas) een onbekende partij zijn! Dit is enigszins opmerkelijk door het feit, dat het op de juiste wijze beveiligen van bedrijfsnetwerken steeds belangrijker geworden is. Eerder in 2018 werd de nieuwe AVG-regelgeving ingevoerd, wat bedrijven en verenigingen verplicht om op een verantwoorde wijze om te gaan met persoonlijke gegevens. Een lek in het netwerk van uw organisatie kan vergaande consequenties hebben. Niet alleen kunt u als partij een boete krijgen van de Autoriteit Persoonsgegevens, ook kan het de goede naam van uw organisatie schaden. Door voor de diensten van Fortinet te kiezen verkleint u de kans op zo’n situatie.

Persoonsgegevens

Mogelijkheden die Fortinet uw organisatie biedt

De mogelijkheden van Fortinet lopen sterk uiteen, maar zijn gericht op het verbeteren van de beveiliging van uw netwerk. Vaak is de standaardbeveiliging van een router voldoende voor woningbezitters. De kans dat kwaadwillende personen in proberen te breken op een thuisnetwerk is bijzonder klein. Voor bedrijven ligt dit logischerwijs anders! Zij dienen er alles aan te doen, om de standaardbeveiliging van een netwerk uit te breiden met extra lagen. Denk hierbij aan een firewall van Fortinet, een VPN of een IPS. De producten van Fortinet passen bij de laatste trends op het gebied van netwerkbeveiliging.

Datalek

Advies over het gebruik van beveiligingsproducten

Het kan behoorlijk lastig zijn om een bedrijfsnetwerk op de juiste wijze te beveiligen. Iedereen heeft z’n eigen specialiteiten, waarbij het beveiligen van netwerken vaak niet onder de specialiteiten van een manager valt. Om deze reden kan het verstandig zijn om een externe partij in te schakelen voor advies. Zo’n partij kan uw netwerk nalopen op mogelijke lekken en deze dichten met de producten van Fortinet. Ook kunt u uw netwerk preventief van een betere beveiliging laten voorzien, door voor deze producten te kiezen.