Een kledingstuk voor je vriend

2 min read

Als je een relatie hebt, is het superleuk om elkaar af en toe extra te verwennen met cadeautjes. In het begin is dat nog spannend omdat je nog niet zo goed weet wat je elkaar moet geven. Wat vindt de ander leuk, hoe veel geld kan je aan een cadeau uitgeven, al dat soort dingen moet je nog uitvinden. En daarnaast kan je ook nog tegen het probleem aanlopen van het inhoudelijke cadeau. Want wat moet je nou eigenlijk geven? Wat je altijd kunt doen is gaan voor een kledingstuk. Hier zijn een aantal opties voor alle mensen die een vriend hebben, en die hem kleding als cadeautje willen geven. 

De basics

Wil je het veilig spelen, dan kan je hem het beste iets geven wat hij toch wel nodig zal hebben. Bijvoorbeeld leuke sokken, of ondergoed. Ook leuk trouwens, dan kan jij iets uitzoeken wat je graag op hem zou zien! En er zijn tegenwoordig natuurlijk heel veel winkels waar ze ondergoed met een leuk printje verkopen. Zelfs sportsokken zijn tegenwoordig in alle kleuren van de regenboog te krijgen. 

De basics deluxe

Iets wat veel mannen wel nodig zullen hebben is een overhemd. Er is in bijna iedereens leven wel een moment waarop je wat netter gekleed moet gaan, of dat nou voor je werk is, of voor een speciale gelegenheid als een bruiloft of etentje. Neem eens een kijkje tussen de Eterna overhemden van Zwitsers katoen. Dit is trouwens ook leuk om cadeau te doen in combinatie met een romantisch dinertje. Dan weet je gelijk dat je allebei netjes gekleed kan gaan.

Vrije tijd

Wat ook altijd goed werkt, is kleding om in te ontspannen. Een lekker groot T-shirt bijvoorbeeld, of een joggingbroek. T-shirts zijn leuk om te geven omdat er zo veel opties zijn wat betreft het design. Als je vriend fan is van een bepaalde band, regisseur of film, of zelfs alleen al een kleur of merk, dan kan je hem daar een shirt van geven. Daar zal hij sowieso blij mee zijn. 

Hoofddeksels

Vergeet vooral de hoofddeksels niet. Mutsen zijn bij uitstek geschikt voor cadeautjes. Jij ziet je vriend zijn gezicht het vaakst, dus jij kan perfect inschatten welke kleur hem goed zou staan. Kies bijvoorbeeld voor een kleur die complementair is met zijn ogen. En als het zomer is, kan je in plaats van een muts voor een pet gaan. 

Er zijn genoeg opties! Vergeet ook het milieu niet, en ga voor een duurzaam kledingstuk. Het is trouwens ook hartstikke leuk om tweedehands kleding te shoppen. Zo kom je soms echte pareltjes tegen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *