Eenvoudig een website laten maken in Drunen

website laten maken Drunen

Als je een website wil laten maken in Drunen ben je bij Two Step aan het juiste adres. Zij hebben alles in huis om een perfecte website te bouwen voor welk soort branche dan ook. Het maakt niet uit of het om een kleine make-over gaat of een volledig nieuwe website met allerlei ingewikkeld functies. Niks is te gek voor dit team van ervaren websitebouwers. Maar dat is nog niet alles! Naast het bouwen van een mooie website kunnen ze ook adviseren over branding en marketing van je bedrijf. Je maakt een keuze tussen het laten ontwikkelen van een basis website of het gehele pakket waarin bijvoorbeeld advies over het vergroten van invloed op sociale media past, maar ook het hoger laten plaatsen van jouw website in zoekmachines. Specialisten van Two Step kunnen het hele proces met je doorlopen en zorgen voor een website op maat met elke gewilde functie die je maar kunt bedenken. 

website laten maken Drunen

Basiswebsite

De basis website wordt ontwikkeld in WordPress. Dit is een oplossing die past binnen ieder budget. Er kan gebruik gemaakt worden van standaardfuncties van WordPress voor een eenvoudige, snelle oplossing in jouw huisstijl. Maar er kan ook gekozen worden voor een klantspecifiek ontwerp. Het voordeel van een website in WordPress dat het onderhouden en aanpassen door jou later erg gemakkelijk blijft. 

Hele pakket

Bij een op maat gemaakte website doorloop je een stappenplan waarin precies uiteen wordt gezet welk soort website het best past bij jouw organisatie en doelstellingen. Van design en functionaliteit tot SEO en marketing via sociale media, alles komt hier aan bod.