Koffie op locatie ideaal voor evenementen

Voor mijn werk ben ik veel onderweg en spreek ik veel mensen. Ik bezoek veel evenementen en probeer overal contacten te leggen. Persoonlijk heb ik gemerkt dat iedereen vooral met elkaar in gesprek gaat bij de koffiebar of op de borrel. Tussendoor spreek je elkaar ook wel, maar juist doordat een ondernemer zorgt voor koffie op locatie raak je met elkaar in gesprek. Persoonlijk ben ik gek van koffie en dat in combinatie met de ervaring die ik heb met koffie op locatie via mijn werk maakt het dat ik hier een blog over wil schrijven. Weet jij bijvoorbeeld wat de mogelijkheden van koffie op locatie zijn? En heb je wel eens gedacht aan een espresso machine huren? Lees snel verder en ontdek de verschillende mogelijkheden!

Koffie op locatie trekt mensen naar elkaar toe

Of je nu op een groot zakelijk evenement aanwezig bent of juist bij een wat kleiner lokaal evenement, de koffiebar is altijd de plek waar iedereen bij elkaar komt en met elkaar in gesprek gaat. Onder het genot van een kop koffie bespreken mensen zaken en andere onderwerpen met elkaar en persoonlijk merk ik dat mensen koffie op locatie enorm waarderen. Steeds meer ondernemers zien in dat een espresso machine huren ideaal is voor een evenement. Hierdoor creëren ze een locatie waarop de ondernemer in gesprek kan gaan met zijn gasten en zijn handen vrij heeft. Bij het huren van een espressomachine alleen dient er altijd nog iemand te zijn die de espresso's klaarmaakt, terwijl je ook een professionele barista in kunt huren! 

Espresso machine huren met of zonder barista 

De mogelijkheden voor het huren van een espresso machine zijn erg groot. Zo kun je ervoor kiezen om alleen de machine te huren, maar je kunt er ook voor kiezen om een totaalconcept te creëren. Koffie op locatie komt dan met een bar naar wens, koffiemachine en professionele barista. Zo'n barista maakt de mooiste en lekkerste latte 'art en ik weet zeker dat jouw gasten dit zullen waarderen. Mocht je ooit zelf een evenement willen organiseren zou ik aanraden om altijd een barista in te huren. Zo hou je zelf je handen vrij zodat jij in gesprek kunt gaan met de mensen die er toedoen. Ondertussen genieten de gasten van het evenement en van de overheerlijke koffie op locatie. 

Ik hoop dat je iets hebt aan bovenstaande tips wanneer je zelf ook een espresso machine huren wil. Er zijn veel mogelijkheden en ik zou je aan willen raden om altijd in overleg te gaan met de verhurende partij. Koffie op locatie is een prachtig concept en ik weet zeker dat je er iets moois van zult maken!