Makkelijk solliciteren binnen Defensie door middel van een geautomatiseerde gesprekspartner.

2 min read

Solliciteren gaat tegenwoordig heel veel online. Vacatures kan je online vinden en door op een knop te drukken, je gegevens en bestanden mee te sturen heb je een sollicitatie gedaan. Ook binnen de defensie kan dit een mooie uitkomst zijn. Je plaatst de vacature online en de kandidaten melden zich vanzelf. Hierdoor bespaar je een hoop tijd in het algehele proces en kan je je als bedrijf of organisatie op andere dingen focussen.

Een flowbot helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Tijdens het solliciteren kan een kandidaat tegen een aantal vragen aan lopen. Denk hierbij aan: Om hoeveel uur gaat het, heb ik ervaring nodig, moet ik een opleiding volgen of al een diploma hebben? Deze vragen kunnen makkelijk aan een flowbot gesteld worden. Een flowbot kan je namelijk naar wens inrichten. De flowbot stelt je vragen en brengt je aan de hand van de antwoorden door naar de volgende stap tot de bot weet waar het over gaat. Zodra hij dit uitgefilterd heeft kan hij een antwoord geven of doorverwijzen. Hierdoor kan je binnen een grote organisatie zoals defensie veel tijd besparen. Een flowbot zorgt er namelijk voor dat e-mails en telefoontjes terug gedrongen worden omdat kandidaten of website bezoekers sneller hun antwoorden kunnen vinden op de website.

Het ontwikkelen van een flowbot.

Een flowbot klinkt natuurlijk heel mooi maar hier komt ook het een en ander bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een flowbot. Chatkracht kan hierin een uitkomst bieden. Chatkracht, gespecialiseerd in online klantenservice, kijkt graag naar wat jij als bedrijf of organisatie nodig hebt en anticipeert hier op. Zo krijg je iets wat écht bij jou past. Neem vrijblijvend contact op om te sparren over de mogelijkheden. Chatkracht helpt je graag om jouw online klantenservice naar een hoger niveau te tillen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *