Ontdek of je in Spanje kunt werken via de vacatures in Barcelona op gedma.nl

3 min read

Als je qua werk niet per se vast zit aan een locatie en dus ook in het buitenland zou kunnen werken, dan kun je net zo goed de zon opzoeken of gaan werken in een mooie stad zoals Barcelona. Als het werk voor jou vooral een bijzaak is waarmee je het geld voor de huur en dergelijke moet verdienen, dan kun je net zo goed kijken welke vacatures in Barcelona open staan. Waarom zou je werken in het regenachtige Nederland of een stad waar je al helemaal bekend mee bent, als je ook een volledig nieuwe omgeving kunt opzoeken? Stel je voor dat je in de ochtend al fietsend door de kleine steegjes in het centrum van Barcelona naar je werk kunt gaan. Nadat je klaar bent met werken kun je de stad ingaan en zo een terrasje pakken. Je kunt met de fiets, maar je kunt ook zo even de metro pakken. Je bent dan zo aan de andere kant van de stad. Werken in Barcelona is overigens helemaal niet moeilijk, want er zijn genoeg vacatures in Barcelona voor buitenlanders. Je kunt via gedma.nl meteen zien wat voor vacatures er zoal open staan. Als er iets voor je tussen zit, dan kun je gaan solliciteren. Je hoeft dus niet eerst naar Barcelona te reizen. Je kunt rustig in Nederland alvast even kijken wat je opties zijn. Het is in ieder geval een goed idee om je te oriënteren. Zo ontdek je ook meteen via de vacatures in Barcelona op gedma.nl wat voor werk je kunt doen als je in deze mooie stad wilt werken. Het zijn over het algemeen banen waar je ofwel Nederlands of Engels voor moet kunnen spreken en schrijven. Soms moet je beide talen machtig zijn, maar dat is voor de gemiddelde hoogopgeleide Nederlander geen probleem. Het gaat vaak om internationale bedrijven die bijvoorbeeld in Spanje ook een afdeling hebben. De voertaal is hier in de regel niet Spaans, omdat een klantenservice bijvoorbeeld juist Nederlanders in Spanje te woord moet staan. Iemand uit Nederland is dan ook vaak uitermate geschikt voor dit soort vacatures in Barcelona. Als werken de bijzaak is, dan heb je wel een hele mooie stad uitgekozen. Je kunt hier maanden wonen zonder uitgekeken te raken. Je kunt het mooie centrum ontdekken, maar je kunt ook de natuur in door de groene heuvels rondom de stad te bezoeken. Achter het mooie Park Guell heb je schitterende heuvels die je een uitzicht verschaffen over de stad. En dat is nog maar twee van de vele dingen die je kunt ondernemen. 

Bekijk de vacatures in Barcelona en solliciteer

Je kunt de verschillende vacatures in Barcelona bekijken via de website van gedma.nl. Hier kun je dan zien wat je mogelijkheden zijn en daarna kun je, indien je iets leuk hebt gevonden, ook meteen solliciteren. Je kunt op de vacatures klikken en dan zie je meteen wat er van je verwacht wordt. 

Vind ook vacatures in andere landen

Je kunt in Spanje gaan werken en op zoek gaan naar vacatures in Barcelona, maar je kunt uiteraard ook in andere landen vacatures vinden via gedma.nl. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Portugal
  • Griekenland
  • Bulgarije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *