Vul jouw voorraad kassarollen aan

3 min read

Ben je op zoek naar nieuwe kassarollen? Dan is het belangrijk dat je goed gaat bekijken wat de mogelijkheden zijn. Er zijn namelijk een groot aantal varianten te vinden, die helemaal aan jouw kassasysteem aangepast worden. Voordat je tot een aankoop over kunt gaan, moet je gaan kijken welke verkooppunten jou aan de nieuwe rollen kunnen helpen. Een van de verkooppunten die je tegen gaat komen is Shopdepot. Maar waarop moet je jouw keuze dan baseren en welke factoren spelen een grote rol? Onderstaande informatie geeft jou alles wat je nodig hebt om een aankoop te doen. 

Het soort papier van de kassarollen 

Kassarollen moeten altijd aangepast worden aan jouw kassasysteem. Je moet daarom eerst goed gaan bekijken welke rollen erin moeten. Dit staat zowel in de handleiding van de kassa als op het systeem zelf. Van hieruit kun je gerichter gaan kijken. Ga bijvoorbeeld voor thermisch papier. Dit papier wordt door middel van warmte bedrukt en kan ervoor zorgen dat jouw klanten altijd een bonnetje krijgen na de aankoop. Ook zijn er een groot aantal andere varianten waar jouw oog op kan vallen. Deze hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen en zullen daarom ook net iets anders gaan werken. 

De afmetingen van de kassarollen 

Je hebt bij de kassarollen ook de afmetingen waar je rekening mee moet houden. Er zijn rollen in verschillende breedtes. De breedte is wederom afhankelijk van het kassasysteem dat je gebruikt. Zorg ervoor dat je deze altijd goed in het achterhoofd houdt. Als je een verkeerde afmeting pakt, kan dit namelijk problemen op gaan leveren met het afdrukken van de bonnetjes. Ook de lengte van de rollen kan weer andere voordelen op gaan leveren. Een langere lengte zorgt er bijvoorbeeld voor dat je meer bonnen uit kunt printen, maar zal ook de dikte van de rol gaan veranderen. 

Naar de kleuren kijken 

Je hebt daarbij met de kassarollen de mogelijkheid om de kleur te bepalen. De kleur kan aangepast worden aan jouw persoonlijke voorkeur. Het is namelijk niet belangrijk welke kleur het heeft in de ogen van klanten, maar kan voor jou wel voor extra sfeer gaan zorgen. Hierbij kun je bijvoorbeeld ook gaan kijken naar wat je uit wilt stralen met jouw bedrijf. De verschillende kleuren naast elkaar zetten voor een vergelijking kan daarom een van de factoren zijn waar je jouw aankoop op gaat baseren en biedt weer nieuwe mogelijkheden. 

Een goede hoeveelheid 

Je hebt met de kassarollen altijd de mogelijkheid om jouw klanten een goede bon te bieden van de aankoop. Je kunt jouw voorraad aanleggen met een groot aantal rollen, maar ook voor een kleinere hoeveelheid kiezen. Dit is helemaal afhankelijk van wat jij zou willen bereiken. Als je er niet helemaal uitkomt met de aankoop kun je altijd de hulp van een professional inschakelen. Deze hulp gaat jou helpen om zoveel mogelijk voorbereidingen te treffen en jouw kassa weer op een goede manier te laten werken. Jij hoeft dan nergens meer naar te kijken. Vergeet trouwens ook niet dat een prijstang kopen bij Shopdepot.nl niet vergeten mag worden. Zonder prijskaartje blijven de kassabonnen immers leeg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *