Waar koop je babydoekjes?

2 min read
babydoekjes

Babydoekjes zijn niet meer weg te denken uit de spullen die gebruikt worden voor de dagelijkse verzorging van een baby. Waar koop je deze doekjes en hoe ga je de inkoop hiervan regelen?

babydoekjes

Waarom babydoekjes:

Vochtige doekjes voor de babyverzorging zijn de laatste 10-15 jaar erg in opmars. Zo’n jaar of 30 geleden waren ze nauwelijks te koop. Voor het schoonmaken en verzorgen van babybilletjes gebruikte men natte washandjes of hydrofiele doekjes. Dit werkte prima, maar zorgde, afgezien van de vieze luchtjes, voor veel was. Met washandjes of hydrofiele doekjes werden ook de handjes en het gezichtje van de baby gepoetst. Ook voor onderweg was het gebruik van washandjes of doekjes onhandig: de doekjes werden, nat en wel, meegenomen in een plastic zakje en na gebruik ook weer in een zakje verpakt mee naar huis terug genomen. Tijd voor de babydoekjes: kant en klaar, vochtig en wel, wel of niet voorzien van een luchtje.

Uitproberen:

Voordat je je te buiten gaat aan het bestellen van een bulk-voorraad doekjes voor je ongeboren baby, is het slimmer om even voorzichtig aan te doen met de aankoop. Je hebt namelijk verschillende soorten en maten van dit artikel. Zoals je hierboven leest, is het ene doekje het andere niet: verschil in grootte, verschil in samenstelling, verschil in het hebben van wel of geen luchtje. Nadat je baby geboren is, kun je het beste wat kleine voorraden doekjes uitproberen: wellicht kan je baby niet tegen merk A of krijg jij de kriebels van merk B.

Waar te koop:

Vochtige doekjes voor het verzorgen van je baby kun je bij iedere drogist of supermarkt kopen. Ze zijn ook altijd wel ergens in de aanbieding. Zo’n aanbieding komt meestal ook om de drie maanden terug, zodat je geen enorme voorraden hoeft in te slaan. Ook online kun je je slag slaan, tenminste: als je er zeker van bent dat het aangeboden merk jou en je baby goed bevalt. Online kopen heeft verder het voordeel dat je er niet mee hoeft te lopen sjouwen: je aankoop wordt uiteraard thuisbezorgd. Let ook op een eventueel gratis item bij je bestelling!

Altijd leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *