Wilt u uw spandoek aan een goed spandoekframe bevestigen?

3 min read

Voor een spoedklus voor mijn werk voor een evenement wat wij aankomend weekend organiseren hadden we nog een aantal spullen nodig. Uiteraard was dit veel te laat en zaten we hierdoor erg in de stress, maar er waren wat dingen mis gegaan met bestellen. Helaas kom je daar altijd pas achter als de bestelling geleverd wordt en dat was in ons geval gister. Het bedrijf kon ons niet helpen, dus waren we genoodzaakt om de spullen ergens anders vandaan te proberen te halen. We gingen daarom met spoed op zoek naar onder andere een spandoekframe. Wij hadden dit nodig om onze doeken op te spannen zodat ze strak stonden en iedereen de doeken goed kon zien. Dit was met onze vorige bestelling van een bedrijf dus helaas niet meegekomen. We waren nu dus niet alleen op zoek naar een bedrijf wat een spandoekframe kon afleveren, nee het moest ook nog eens met spoed kunnen gebeuren. Mijn collega en ik zijn dus heel snel achter de computer gaan zitten en hebben op het internet naar verschillende bedrijven gezocht die dit voor ons zouden kunnen doen. Tijdens het zoeken kwamen we op de website reclamestore.nl. Ons oog viel direct op de tekst ‘spoedlevering mogelijk’. Dit was uiteraard precies wat we zochten. We keken op de website verder of dit bedrijf ook wel echt zaken deed in een spandoekframe. We vonden via het menu al snel een kopje met spandoekframe en klikte hier op. Onder deze pagina stond heel veel informatie over het spandoekframe. Dit was heel fijn want zo wisten we precies waar we aan toe waren. Het klonk alsof dit bedrijf het juiste bedrijf voor ons was gezien het feit dat ze het juiste artikel voor ons hadden en gezien het feit dat ze dit waarschijnlijk ook nog eens met spoed konden leveren. Om dit zeker te weten besloot ik het nummer wat op de website stond aangegeven te bellen. Ik kreeg een zeer nette dame aan de telefoon die mijn hele verhaal aanhoorde. Zij stelde mij direct gerust en gaf mij aan dat een spandoekframe in de regio waar ik woonde, zeker met spoed en op tijd voor ons evenement geleverd kon worden. Ik was door het dolle heen want het leek ons dan toch echt gelukt!

Wilt u uw spandoek aan een goed spandoekframe bevestigen?

Een spandoekframe met spoed laten leveren is geen enkel probleem voor dit bedrijf

Ik hing de telefoon op en gaf mijn order via de website door, zoals de vrouw aan de telefoon mij had aangeraden. En alles verliep helemaal goed want inderdaad, ons spandoekframe werd met spoed geleverd en was ook nog eens op tijd voor ons evenement. Al het stressen van ons had toch zijn vruchten afgeworpen!

Goede kwaliteit en snelle levering zijn positieve punten van dit bedrijf

Het spandoekframe zag er uiteindelijk prima uit en ik kan deze website dan ook alleen maar aanraden om de volgende redenen:

  • Het bedrijf zorgt er voor dat spoedlevering mogelijk is
  • Het bedrijf heeft goede kwaliteit producten
  • De website geeft veel informatie over de verschillende mogelijkheden

Ook op zoek naar een spandoekframe? Neem dan zeker een kijkje op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *